Zie hier de Overstaproutekaart van KoersVO en lees hier meer over de aanmeldingsprocedure 23-24. De aanmeldingsperiode loopt van maandag 20 februari t/m 17 maart 2023.

 

 

Je zit nu in groep 8 en gaat dit jaar een keuze maken naar welke voortgezet onderwijsschool je volgend jaar wilt gaan. Je moet kiezen voor de school die het beste bij je past. Om goed te kijken of onze school bij je past is het leuk om een lesjesmiddag te volgen. Hier maak je kennis met de DO-blokken en kun je onze school van binnen bekijken. Aanmelden kan helaas niet meer...de lesjesmiddag zit helemaal VOL!!! Indien je je hebt aangemeld kijken we er naar uit je te mogen ontvangen op woensdag 25 januari. 
De lesjesmiddag is alleen voor groep 8 leerlingen!

Zit je nu in groep 7 of 8 kom dan gezellig naar onze Open Dag op zaterdag 4 februari van 10.00-16.00 uur. Op deze dag kun je samen met je ouders een bezoek brengen aan onze school. Er is ruimte om je vragen te stellen aan docenten en leerlingen van het VCH en de sfeer te proeven. Schrijf je hier snel voor in:  https://forms.gle/cmQqhXqi9jzrLbbR8

Vandaag is er door de notaris geloot. De uitslag hiervan vindt u hier