SPORTS

Voor echte sportievelingen! Je maakt kennis met veel sporten, fitness en dansvormen. Je leert leidinggeven en organiseert wedstrijden. Straks weet jij precies hoe je gezond leeft en beweegt.

13 april was het zover! Vakcollege Hillegersberg en wat aanvulling van de Toorop meiden doen voor het eerst mee aan het schoolhockey-toernooi. Wij stonden te trappelen om de weide in te gaan. 
Onder het toeziend oog van coaches Van Leeuwen en Poots zijn we om 08.45 richting Pijnacker vertrokken Om 10.00 uur startte de 1ste wedstrijd en wonnen we glansrijk met 2-0. Helaas zette het niet door naar de 2de wedstrijd deze verloren we met 4-0. Maar dat mocht de pret niet derven, we werden opgepept door de heren en ja daar kwam wederom een gewonnen wedstrijd uit. 
Ook kregen we nog bezoek van Meneer Van Dijk en wat leerlingen, die hebben ons flink aangemoedigd! Leuk dat jullie er waren. 
De trend zette zich niet door, maar als 5de het toernooi verlaten is niet slecht voor een team wat nog nooit samen gespeeld had. We hebben het SUPER gedaan, op naar volgend jaar en dan gaan we voor de 3de plek! 
VCH-Toorop Hockeymeiden!

Terug